MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul Ortaokulu

Şbt

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremi sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talimatıyla Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize ve velilerimize Psikososyal Destek Deprem oturumları seminerleri yapıldı.

Ock

Kızıltepe ilçe genelinde 19 takımın katılım gösterdiği futbol turnuvasında şampiyon olan Borsa İstanbul Ortaokulu Öğrencilerini ve Lokman DEĞER hocamımızı tebrik ederiz.

Ock

Kızıltepe ilçe genelinde 19 takımın katılım gösterdiği futbol turnuvasında finale kalarak şimdiden ilk ikiyi garantileyen takımımızı tebrik ediyoruz.Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Ock

BAŞAK projesi kapsamında öğrenci-veli-öğretmen iletişimini ve okul-aile iş birliğini güçlendirmek amacıyla ev ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ara

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizle güzel bir gün ve yemek etkinliği düzenledik. Bu güzel etkinliği düzenleyen Necla TARI hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Türkülerimizi çeşitli ritim çalgıları eşliğinde seslendirdik. Bu güzel  etkinliği düzenleyen Ulaş Can YILMAZ hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Başak projesi kapsamında öğretmenler ile öğrencilerimiz arasında futbol maçı düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi bu güzel futbol maçı için tebrik ederiz.

Ara

Başak projesi kapsamında öğrencilerimize sınav deneyimi kazandırmak, öğrencilerimizin öğrenme eksiklerini tespit etmek ve bu eksiklikleri giderebilmek amacıyla tüm kademelerde  deneme sınavı gerçekleştirdik.

Ara

12-18 Aralık tutum, yatırım ve yerli malları haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

LGS' ye hazırlanan 8. snııf öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltmek için lunapark ve yemek etkinliği düzenledik. Emeği geçen matematik öğretmenimiz İbrahim ERGÜN hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir. Empati kurarak engelleri kaldırmak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamak, hepimizin vazifesidir. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü sadece 3 Aralık'ta değil her gün hatırlayalım.