MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul Ortaokulu

May

Öğrencilerimiz için Mangala Köşesi oluşturduk.

May

Tüm öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimizi tiyatro etkinliğimize bekleriz.

May

Okulumuz öğrencilerinin, eğitim öğretim yılı boyunca Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde ürettiği eserlerden karelerimiz.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Zeka oyunları ortaokul düzeyinde

Kulami oyununda Hevidar YAVUZ Mardin il birincisi,

Küre oyununda Seyranur KESEN Mardin il üçüncüsü ,

Pentago oyununda  Sıddık URTEKİN Mardin il ikincisi oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Denemelerde başarı gösteren öğrencilerimizin LGS’ye yönelik motivasyonlarını arttırmak amacıyla ilçemizdeki akademik açıdan en iyi iki lise gezdirildi.

Nis

Okulumuz 7. Sınıf öğrencilerimizle Fen Bilimleri dersimizde yemek etkinliğini gerçekleştirerek karışımlar konusunu hayatımızla ilişkilendirdik. Karışımlar konusunu Başak Projesi çerçevesi ile yaparak yaşayarak ilkesini kullanarak dersimizi daha da somut hale getirdik. Hem karışımlar konusunu öğrenmeyi kalıcı hale getirdik hem de dersi çok keyifli hale getirerek öğrencilerin ilgi ve motivasyonunu arttırmış olduk.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisi koordinesinde Dr.Fahrettin AKKURT öğrencilerimizle bir araya geldi

Mrt

Başak projesi kapsamında okul geneli deneme sınavı gerçekleştirdik.

Mrt

Mardin Valisi ve B.B. Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş'ın destekleriyle okulumuzda gerçekleştirilen deneme sınavı için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri  tarafından Çanakkale Şehitlerimizi anma programı düzenlendi. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnet ile anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı gerçekleştirdik. Mehmet Âkif Ersoy ile millî mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimize psikososyal destek programı  kapsamında  ' Kayıp ve Yas' konulu seminer  verilmiştir.